Næringsliv

Dette skjer i dag

Dette er blant de ventede hendelsene søndag 4. februar.

Foto: REUTERS/Petros Karadjias

Foto: REUTERS/Petros Karadjias

Artikkel av: NTB
4. februar 2018 - 08.09

Bloggernes aften

Årets utgave av Vixen Influencer Awards – tidligere Vixen Blog Awards – går av stabelen i Oslo. Blant kategoriene er årets influencer, årets gullpenn, årets stjerneskudd, prets sterke mening og folkets favoritt.

Kypros velger president

Sittende president Nikos Anastasiades møter utfordrer Stavros Malas i den andre valgomgangen i presidentvalget på Kypros.

Konservative Anastasiades fikk 35,5 prosent i den første omgangen, mot 30,2 prosent til Malas, som representerer det kommunistiske partiet på øya. Det er ventet et jevnt valg søndag.

Guineas første lokalvalg

Det vestafrikanske landet Guinea holder sitt første lokalvalg siden militærdiktaturet ble avviklet for åtte år siden. Valget skulle blitt holdt i 2010, men har blitt utsatt flere ganger, på grunn av pengemangel, politisk krangling og ebolaepidemien som rammet landet.

Verdens kreftdag

Søndag markeres verdens kreftdag over hele verden. Målet med dagen er å skape oppmerksomhet om kreft og innsatsen for å hindre, oppdage og behandle sykdommen. Ambisjonene er en markant redusering i sykdom og dødsfall som følge av kreft innen 2020.

Snowboardcross

Det er verdenscup i snowboardcross i tyske Feldberg. Søndag er det konkurranse for både menn og kvinner i grenen der fire kjørere stiller mot hverandre i hvert heat

(©NTB)