Næringsliv

Dette skjer i dag

Dette er blant de ventede hendelsene søndag 4. mars.

Dronning Sonja og kong Harald - Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Dronning Sonja og kong Harald - Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Artikkel av: NTB
4. mars 2018 - 07.44

Kongelig Argentina-tur

Kongeparet starter sitt statsbesøk i Argentina. Utenriksminister Ine Eriksen Søreide (H) og næringsminister Torbjørn Røe Isaksen (H) er med på deler av reisen til det søramerikanske landet.

SPD skjebnestund

Det tyske sosialdemokratiske partiet SPD offentliggjør i formiddag resultatet av uravstemningen om regjeringsdeltakelse.

Dersom partimedlemmene sier nei til å være en del av den såkalte storkoalisjonen med statsminister Angel Merkels CDU og søsterparti CSU, vil den politiske fremtiden i landet være uviss.

Glitter og alvor

Søndag kveld er det duket for årets Oscar-utdeling. Verdens mest prestisjefylte filmpris deles ut for 90. gang. Kveldens vert er Jimmy Kimmel.

I tillegg til sedvanlig pomp og prakt, glitter og glamour, er det ventet at metoo og kampen mot seksuell trakassering – og for kvinners posisjon – i Hollywood vil få stor oppmerksomhet.

Asylbarnas kunst

I Oslo stiller barn fra norske asylmottak ut sin egen kunst. Utstillingen holdes på Det internasjonale barnekunstmuseet.

Verdenscup i alpint

Vinteren er på hell, men sesongen er ikke over for verdens beste alpinister. I slovenske Kranjska Gora kjører mennene det niende av ti slalåmrenn i årets sesong.

Kvinnene kjører den andre og siste runden med superkombinasjon i Crans Montana i Sveits.

(©NTB)