Næringsliv

LIVE - Eksportkonferansen 2018

Direktesendingen er ferdig.

Eksportkonferansen 2018 tar for seg utviklingen i det geopolitiske landskapet de siste årene: Hva vil et proteksjonistisk USA og et splittet EU etter Brexit bety for Norge og norske eksportører? Hva er kostnadene av økt proteksjonisme, og hvordan overlever vi som en liten nasjon i et stort internasjonalt maktspill? For å kaste lys over disse spørsmålene får vi bl.a. besøk av Alain Chaboud fra the Federal Reserve i USA og Jon Gunnar Pedersen, direktør i Arctic Securities.

Konferansen avsluttes kl. 17:00 med Eksportprisen 2018 - kåringen av Norges beste eksportbedrift. Årets jury består av John G. Bernander, Siri Hatlen, Kjerstin R. Braathen og Henrik Müller Hansen.

Se hele programmet her

Artikkel av:  Redaksjonen
18. april 2018 - 08.42