Næringsliv

Bank Norwegian reduserer CashPoint-opptjening

Bank Norwegian og Norwegian reduserer CashPoint-opptjeningen i sitt lojalitetsprogram fra og med 1. august.

Administrerende direktør i flyselskapet Norwegian, Bjørn Kjos, med bankkortet til internettbanken Bank Norwegian AS - Foto: Knut Falch / SCANPIX

Administrerende direktør i flyselskapet Norwegian, Bjørn Kjos, med bankkortet til internettbanken Bank Norwegian AS - Foto: Knut Falch / SCANPIX

Artikkel av: Nicolai C. Steckmest Sivertsen
28. juni 2018 - 18.07

Tidligere denne måneden sendte selskapet ut en børsmelding om at de har fått rett til å bruke varemerket «Norwegian» i ytterligere ti år.

- Samtidig vil det gjøres justeringer i antall cashpoints som tildeles Bank Norwegians kunder i lojalitetsprogrammet, skriver banken i samme melding. 

- Fordelsprogrammet har vært tilnærmet uendret siden oppstart i 2007, og vi skulle strengt tatt endret det for noen år siden. Dette er en justering som vi har vurdert lenge, for å sikre at programmet er bærekraftig på sikt, sier produktansvarlig i Bank Norwegian, Torstein Røed til Dinero.no.

I en e-post Bank Norwegian i dag sendte ut til sine kunder framgår det hva slags justeringer som kommer til å tre i effekt fra og med 1. august i år. Endringene påvirker brukere av Bank Norwegian Visa. Bank Norwegian har en million kredittkortkunder i Norden. 

Dette er endringene

  1. Etter omsatte 100 000 kroner i løpet av ett år halveres poengopptjeningen fra 1 prosent til 0,5 prosent. Det betyr at du tjener 0,5 CashPoints per 100 kroner du bruker over 100 000.
  2. CashPoint-opptjening hos konkurrerende flyselskaper fjernes
  3. CashPoint-opptjening på FullFlex-billetter reduseres fra 20 prosent til 10 prosent
  4. CashPoint-opptjening på LowFare-billetter reduseres fra 5 prosent til 4 prosent

- CashPoints er fortsatt svært fleksible bonuspoeng som kan brukes på hvilken som helst flybillett med Norwegian, når som helst og til alle Norwegians destinasjoner. Det blir ingen endringer i programmets enkelhet, sier Røed til Dinero.no.

Justeringene har Bank Norwegian og flyselskapet Norwegian kommet fram til i fellesskap. Endringen trer i kraft 1. august 2018, og opptjening etter denne dato tar utgangspunkt i hvor mye du har brukt på ditt kort i 2018.