Næringsliv

Oslo-selskap har kjøpt to av de mest sentrale aktørene innen distribusjon av lån

Huyda Group har kjøpt Aconto.no og Lendr.

Huyda

Huyda

Artikkel av: Rune Tryti
1. august 2018 - 08.49

Oslo-baserte Hudya Group AS har kjøpt to av de mest sentrale aktørene innen distribusjon av lån i Norge, Aconto.no AS og Lendr AS.  

-Med dette oppkjøpet har vi tatt et viktig skritt i retning av å etablere vårt fjerde forretningsområde, bankvertikalen, sier Børger Leknes, CEO i Hudya Group, og understreker at Aconto og Lendr var ideelle oppkjøpskandidater for Hudya.

Hudya er opptatt av at virksomhetene i konsernet styrer mot samme mål om å oppnå de beste løsningene for Hudyas kunder og Hudya som konsern. For å sikre felles agenda og målsetting blant alle involverte, har Hudya kjøpt 100% av aksjene i selskapene som er kjøpt opp.