An Error Occurred: Forbidden

Oops! An Error Occurred

The server returned a "403 Forbidden".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.
Næringsliv

Butikkjeden PM konkurs

Nok en kleskjede erkjenner at markedsutfordringene har vært for store, og slår seg selv konkurs.

PM Retail - Foto - PM Retail

PM Retail - Foto - PM Retail

Artikkel av: Martine Holøien
1. oktober 2018 - 11.19

Ledelsen i selskapet PM Retail har tapt penger de tre siste årene, og har nå begjært selskapet konkurs. Selskapet har hatt 73 millioner i samlet underskudd de tre siste årene, melder DN.

- Vi har nettopp gjennomført en total revitalisering av produktene våre, vi har utviklet et nytt og moderne butikkonsept og vi er i sluttfasen for åpning av nettbutikken vår. Vi må likevel erkjenne at markedsutfordringene har vært for store, og at vi ikke har klart å snu virksomheten raskt nok, sier adm. direktør Marianne Bjarstad i PM Retail i en pressemelding.

Videre heter det i meldingen at PM Retail har opplevd press på inntektene og lønnsomheten over en lengre periode. Gjennom det siste året har selskapets nye ledelse jobbet hardt for å restrukturere virksomheten. Oppkjøpsfondet FSN capital kom inn på eiersiden i 2012. 

- Det har vært jobbet hardt med ulike løsninger i selskapet, i styret, i banken og hos oss som eiere. Både eierne og långiverne har bidratt med ny kapital i flere omganger over de siste årene, men nå må vi dessverre konstatere at vi ikke klarte å komme i mål, sier Eskil Koffeld på vegne av FSN Capital Partners, investeringsrådgiver til FSN Capital III, ifølge avisen.

An Error Occurred: Forbidden

Oops! An Error Occurred

The server returned a "403 Forbidden".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.