Næringsliv

Aksjen tar av

LAVO.TV med avtale

LAVO.TV har inngått kontrakt med svenske C More.

Ishockeyspiller i aksjon - Foto: Scanpix

Ishockeyspiller i aksjon - Foto: Scanpix

Artikkel av: Martine Holøien
24. oktober 2018 - 09.06

LAVO.TV har signert en avtale med svenske C More om rettighetene til direktebilder fra svensk toppfotball (Allsvenskan), Svenska Hockeyligan (SHL) og HockeyAllsvenskan, ifølge en børsmelding onsdag.

Med denne avtalen tar LAVO.TV et langt og viktig steg i sin strategi for å posisjonere selskapet utover det norske markedet, heter det i meldingen.

- Fotball og ishockey er for svenskene det skisport er for nordmenn. Interessen er enorm, og for LAVO er det å kunne tilby direktesendte høydepunkter fra nasjonalidrettene på svenske mobiltelefoner en unik forretningsmulighet i vår vekststrategi, sier LAVO.TV's gründer, Tom Roger Sokki.

- Sportsinnhold er relevant for alle aldersgrupper, noe vi ser på markedet for TV-rettigheter i alle land. Vi retter oss mot et attraktivt nordisk publikum; både til de generelt idrettsinteresserte og det voksende publikummet som deltar i ulike oddsspill. Felles for vårt publikum er et ønske om direktesnutter når det skjer, uavhengig av hvor folk befinner seg, sier adm. direktør i LAVO.TV, Bernhard Steen.

Markedet ser ut til å like nyheten og sender aksjen opp 53,9 prosent til 50 øre.