Næringsliv

TV 2 flytter «Skavlan»

Seertallene når ikke opp.

Fredrik Skavlan Foto: ANDERS WIKLUND / SCANPIX

Fredrik Skavlan Foto: ANDERS WIKLUND / SCANPIX

Artikkel av: NTB
7. desember 2018 - 14.15

TV 2 flytter «Skavlan» fra til lørdag. – Seertallene for «Skavlan» på TV 2 denne høsten har ikke vært tilfredsstillende, sier kanaldirektør Trygve Rønningen.

– Vi har sett at tre talkshow på NRK og TV 2 på fredagskvelden blir ett for mange. Derfor flytter vi nå lineærversjonen av programmet til lørdag kveld – til det beste for seerne, forteller kanaldirektør Trygve Rønningen i TV 2 i en pressemelding fredag.

«Skavlan» har sesongpremiere på TV 2 lørdag 12. januar.

– Selv om «Skavlan» flyttes til lørdagskvelden på lineær-TV, vil programmet fortsatt være tilgjengelig på TV 2 Sumo fra fredag ettermiddag i tråd med vår langsiktige digitale satsing på programmet. Versjonen som sendes på TV 2 Sumo er også en lengre versjon enn den som sendes på lineær-TV, forteller Rønningen.

(©NTB)