Personlig økonomi

Kline til for dama di?

Ønsker du å kline skikkelig til med julegaven til dama i år? Slik ser hennes ønskeliste ut.

30. november 2003 - 07.57

Velvære, luksus og skjønnhet er nøkkelordene når du skal glede dama med D. Ifølge DinSide er dette aktuelle julegavetips for deg som vil spandere 2-5.000 kroner: Velvære, luksus og skjønnhet er nøkkelordene når du skal glede dama med D. Ifølge DinSide er dette aktuelle julegavetips for deg som vil spandere 2-5.000 kroner:

Spa-opphold Restaurantbesøk "Bli ny dag" Vaskehjelp Abonnement Skjortestryking Romantisk storbyweekend Klokker fra Calvin Klein Gucci m. fl. Solbriller fra Prada, Gucci, DKNY, DIOR, Calvin Klein m.fl. Sko/støvletter Sengetøy i sateng Silke/Sateng morgenkåpe Smykker iPod DVD-opptaker Snowboardpakke

Hvis du vil dra til med litt mer enn 5.000 kroner også, er følgende nettstedets tips:

Kokos-ferie Skiferie Skjønnhetsferie LCD eller Plasma-TV iBook /Power book iMac Raffinert espressomaskin