Personlig økonomi

Golddiggers skjenket fulle av DN

Utelivs- reportasje får etterspill

6. mars 2007 - 08.22

Lørdag kunne Dagens Næringsliv fortelle sine lesere at det i bestemte nattklubber og restauranter på Oslo vest finnes kvinner (golddiggers) som bader i champagne, får dyre gaver og reiser av velstående finansmenn for å underholde dem.

I dag står to av de omtalte kvinnene frem i Dagbladet og forteller at de "ble skjenket fulle av" av DN-journalistene, og at de ikke har sagt det som sto i avisen. Angivelig fikk ikke kvinnene sjekke sine sitater før artikkelen kom på trykk. Kvinnene vil derfor klage DN inn for Pressens Faglige Utvalg.

Redaktør Amund Djuve i DN benekter alt, og hevder at kvinnene fikk lese igjennom. Han hevder også at damene bare fikk et par glass champagne påspandert.

An Error Occurred: Forbidden

Oops! An Error Occurred

The server returned a "403 Forbidden".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.