Personlig økonomi

Sullands tre beste tips for å lykkes

Linn Jørum Sulland har ofret mye for å lykkes som håndballspiller.

Foto: Scanpix

Foto: Scanpix

Artikkel av: Karen Thue
26. november 2012 - 09.11

Linn Jørum Sulland gjorde det stort i EM i 2007 og i VM 2008, men ble vraket foran OL i 2008 og VM i 2009. I november 2010 fikk hun beskjed om at hun heller ikke fikk bli med til EM, skriver magasinet Stella.

- Det var beinhardt. Jeg ble lei meg og fikk lyst til å vise at det var feil. Jeg hadde jobbet hard for å bli tatt ut. Og jeg visste at jeg var god nok, sier Sulland.

EM gikk dårlig for Norge. Landslagstreneren ringte henne da hun var på julehandel. Sulland dro til EM og skåret syv mål på syv minutter.

- Jeg ble så sint da jeg ikke fikk bli med. Så jeg tenkte at hvis treneren ikke trodde jeg var god nok, skulle han sannelig skjønne det nå.

Sulland har ofret mye for å lykkes. I 2009 flyttet hun fra vennene i Oslo til Larvik. Hun kan aldri dra på spontane turer, må legge seg tidlig, spise riktig og trene morgen og kveld. Men Sulland elsker å vinne, og tror man blir lykkelig av å lykkes.

Her er hennes 3 beste tips for suksess:

- Ha troen på at du skal lykkes

- Arbeid hardt

- Lær av de som er bedre enn deg, og bruk det til egen utvikling.

FØLG HEGNARKVINNER PÅ FACEBOOK HER