Personlig økonomi

Meglerprofil har fått seg ny toppjobb

Christian Vammervold Dreyer begynner i ny jobb 1. april.

Christian V. Dreyer. Foto: Finansavisen.

Christian V. Dreyer. Foto: Finansavisen.

Artikkel av: Stein Ove Haugen
19. mars 2013 - 14.25

Under ett år etter at han sa takk for seg som styreleder i Norges Eiendomsmeglerforbund (NEF), er Christian Vammervold Dreyer ansatt som adm. direktør i Eiendomsmeglerforetakenes Forening (EFF)

Dreyer begynner i sin nye jobb 1. april. Han har også vært adm. direktør i Eie Eiendomsmegling.

- Dreyers kompetanse og erfaring vil være en svært verdifull tilvekst til vår forening, som allerede er i sterk utvikling, sier styreleder Terje Buraas.

- Tydelig stemmeEFF jobber blant annet med å redusere konfliktnivået mellom boligkjøpere og boligselgere, og med forslag om et nytt og mer oppdatert lovverk rundt boligomsetning.

I tillegg er EFF aktiv i debatten knyttet til boligbygging og stabilisering av boligprisene. Dreyer ser frem til å ta tak i alle de positive utfordringene bransjen har foran seg.

- Jeg har alltid hatt stort boligpolitisk engasjement, og ser frem til å være EFFs tydelige stemme i den norske eiendomsdebatten, sier Dreyer, som også tar sikte på å bygge opp EFF til å bli en enda mer slagkraftig organisasjon for foretakene i bransjen.

- Vi har ambisjonerIfølge Buraas vil etterutdanning, kurs og medarbeiderutvikling være grunnpilarer i EFFs leveranser til medlemmene de neste årene.

- Det har derfor vært sentralt for oss å styrke administrasjonen slik at vår daglige leder, Hanne K. Railo, kan utvikle dette sentrale arbeidet videre. EFF har ambisjoner, og vil i fremtiden styrke administrasjonen ytterligere for å bistå medlemsbedrifter og deres ansatte på nye arenaer, avslutter han.