Personlig økonomi
Dette produktet har ingen tilknytning til redaksjonene i Hegnar Media.
Hegnar Agenda
Annonsørinnhold

Tjen penger uansett hvilken vei børsen går

Med Bull & Bear-sertifikater kan du tjene penger i både opp- og nedgangstider. Kjøper du et Bull-sertifikat, tjener du penger når en underliggende aksje, råvare eller indeks stiger. Kjøper du Bear, tjener du penger når underliggende faller. Bull & Bear-sertifikater er børsnoterte produkter eller såkalte ETNer som du handler akkurat som en aksje på børs.

31. mai 2017 - 14.28

Lurer du på hvilket Bull- eller Bear-sertifkat som passer deg best? Eller hvor stor risiko du bør ta ut ifra forutsetningene dine? Ta en prat med Stian Andersen, Spare- og investeringscoach hos Nordnet. Det er viktig å huske på at Bull & Bear-sertifikater handles både med og uten «gearing-effekt», og jo større gearing du velger, desto større gevinst kan du få. Men det motsatte gjelder også for tap. Jo større gearingen er, desto større er også risikoen for store tap. Du kan allikevel aldri tape mer enn kapitalen du har investert.

Her kan du lære mer om Bull & Bear 

Nordnet Markets, Nordens største kurtasjefrie tilbud

Hvis du vil handle Bull og Bear-sertifikater, bør du velge Nordnet Markets som er Nordens største kurtasjefrie* tilbud av børsnoterte produkter. Produktene gir deg mulighet for å spekulere i opp- og nedgang i børsindekser, råvarer og aksjer i hele verden. 

I Nordnet Markets-produktene har du mulighet til å investere med gearing fra 1 til 15 ganger i markeder som ellers kan være utilgjengelige eller vanskelige å investere i.

Her kan du lese mer om Nordnet Markets!

Hvordan fungerer produktene?

Bull & Bear-sertifikater og Mini Futures er investeringsprodukter med høy risiko der du kan tape hele kapitalen du investerer. Det er derfor viktig at du forstår hvordan produktene fungerer, og at du setter deg inn i betingelsene før du investerer. Her finner du viktig produktinformasjon om hvordan Bull & Bear-sertifikater, Mini Futures, Unlimited Turbos og Trackers fungerer.

Du er invitert til et gratis nettkurs om produktene. Meld deg på her.

Kostnader

Du lurer kanskje på hva det egentlig koster å investere i børsnoterte produkter?

-          Noen kostnader medfører det å handle børsnoterte produkter selv om produktene i Nordnet Markets er kurtasjefrie over 1000 kroner. Det kan for eksempel være kostnader forbundet med transaksjonene, som spread og rentekostnad for å finansiere gearing, forklarer Stian.

Her kan du lese mer om kostnadene du blir belastet som investor.

 

Kjenn risikoen før du investerer

Produktene som beskrives i denne artikkelen passer ikke for alle investorer. Alle produktene er kompliserte og krever god forståelse av det underliggende markedet og produktenes vilkår og egenskaper. Alle investeringer i finansielle instrumenter er forbundet med risiko og kan både øke og minke i verdi. Med et gearet produkt er det en risiko for at du taper hele det investerte beløpet. Du kan lese mer om risiko her.

*Produktene er kurtasjefrie hvis du legger en ordre på nordnet.no eller via noen av våre handelsapplikasjoner, for eksempel Infront eller WinTrade der verdien på ordren er høyere eller lik 1 000 NOK/SEK/DKK eller 100 EUR. Telefonordre via meglere og/eller ordre under 1 000 NOK/SEK/DKK eller 100 EUR belastes kurtasje som beskrevet i Nordnets ved enhver tid gjeldende prisliste. Ved handel med produkter i annen valuta enn din lokale valuta belastes en automatisk vekslingsavgift hvis du ikke har en aktiv valutakonto på kontoen din. Kontakt Nordnets Kundeservice for mer informasjon. Nordnet forbeholder seg rettigheten til å når som helst endre eller avslutte tilbudet. Investeringer i finansielle verdipapirer er forbundet med risiko og kan både øke og minke i verdi. 

Vil du lese mer om produktene, kan du gjøre det på nordnetbloggen.no 

Nordnet Markets – dette bør du vite om Bull & Bear

NYHET! Børsnoterte produkter (ETP’er) uten kurtasje med Nordnet Markets

#pengepodden om Nordnet Markets & Exchanged Traded Products

Nordnet satser med nye børsnoterte produkter

Annonsørinnhold