Personlig økonomi

Blir investeringsdirektør i Odin

Vegard Søraunet tar styringen.

Vegard Søraunet. Foto: Eivind Yggeseth/Kapital.

Vegard Søraunet. Foto: Eivind Yggeseth/Kapital.

Artikkel av: Odd Steinar Parr
30. oktober 2017 - 10.20

Vegard Søraunet blir ny investeringsdirektør i Odin Forvaltning, skriver forvalteren selv på sine hjemmesider.

Søraunet kommer fra stillingen som senior porteføljeforvalter i Odin, der han har vært ansvarlig for forvaltningen av Odin Sverige siden 2013, og Odin Norden sammen med Truls Haugen siden 2014. Før det delte han forvalteransvaret for Odins globale fond sammen med Oddbjørn Dybvad.

I rollen som investeringsdirektør får han ansvaret for hele forvaltningen i Odin, samtidig som forvaltningsansvaret for Odin Sverige og Odin Norden videreføres.

- Vegard har lang erfaring som forvalter i Odin med gode resultater, og har vært sentral i utformingen av Odins investeringsfilosofi og arbeidsmetodikk, sier Odins administrerende direktør Rune Selmar i en kommentar.

Søraunet er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI med spesialisering i finans. I tillegg har han en master i regnskap og erfaring fra PWC. Han startet i Odin som analytiker i 2006, og har siden gått gradene.

- Vi følger en tydelig investeringsfilosofi, og er et selvgående team av både forvaltere og analytikere som jeg gleder meg til å jobbe enda tettere sammen med, sier hovedpersonen selv.

Søraunet tiltrer som ny investeringsdirektør med virkning fra og med 1. november.

Hele meldingen her.