Personlig økonomi

Komplett Apotek tar grep

Komplett Apotek tar større grep om apotekkundene i Oslo og Bærum.

Foto: NTB Scanpix

Foto: NTB Scanpix

Artikkel av: Marianne L. Skarsgård
22. februar 2018 - 08.54

I samarbeid med Porterbuddy tilbyr Komplett Apotek nå leveranse av legemidler på døren samme dag i Oslo og Bærum, går det frem av en pressemelding.

- Oslo er et særdeles viktig marked for oss, og vi ser at raske leveranser er avgjørende for mange kunder. Nå ønsker vi å gjøre det både raskere og enklere for kundene, sier farmasøyt og administrerende direktør Stig Henning Pedersen i Komplett Apotek.

I Oslo er det godt over 100 fysiske apotek, og tall fra Apotekerforeningen viser at innbyggerne i hovedstaden brukte 3,8 milliarder kroner på legemidler i 2017. Det er tre store aktører i det norske markedet i dag. Til sammen kontrollerer de 97 prosent av apotekene i Norge.

Apotek 1 kontrollerer 42 prosent av apotekene, Vitus apotek/Ditt apotek 37 prosent og Boots apotek 18 prosent.

- Vi er en utfordrer som tar grep om en skjermet bransje til forbrukernes store glede. Nettapotek er i vekst, og for kundene handler det om kontroll over egne resepter, diskresjon og tilgjengelighet. Konkurransedyktige priser spiller også en viktig rolle, forteller Pedersen.

For en prislapp på 99 kroner får du legemidler fra apoteket bestilt før klokken 11.00 levert hjem på døra samme ettermiddag.