An Error Occurred: Forbidden

Oops! An Error Occurred

The server returned a "403 Forbidden".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.
Personlig økonomi

- Vi har aldri sett en slik entusiasme for en tjeneste hos Sbanken noen gang

I dag får Sbankens kunder Apple Pay.

Foto: Sbanken

Foto: Sbanken

Artikkel av: Øystein Byberg
29. august 2018 - 07.25

Tidligere i sommer slapp Sbanken, tidligere Skandiabanken, nyheten at den etterlengtede betalingstjenesten snart kom til banken. I løpet av sommeren har Sbanken opplevd en enorm interesse for mobilbetalingstjenesten, fremgår det av en pressemelding.

Sikkerhet og beskyttelse av personlig informasjon er kjernen i Apple Pay. Når du bruker et bankkort med Apple Pay lagres ditt kortnummer verken på dingsen du benytter eller Apples servere. I stedet blir et unikt kontonummer for din enhet laget, kryptert og lagret sikkert i det såkalte «Secure element» på enheten. Hver betalingstransaksjon blir autorisert med en unik, dynamisk engangssikkerhetskode.

- Tusenvis står på vår Apple Pay-venteliste. Vi har aldri sett en slik entusiasme for en tjeneste hos Sbanken noen gang. Nordmenn ønsker helt klart valgfrihet til selv å bestemme hvordan de skal betale. Vi er glad for å gi dem valgfriheten, sier Magnar Øyhovden, daglig leder i Sbanken.

Apple Pay er enkelt å ta i bruk, og brukere vil fortsatt få de rabattordninger og medlemsfordeler som er knyttet til kortet, heter det. I butikker virker Apple Pay med iPhone SE, iPhone 6 og senere versjoner samt med Apple Watch.

An Error Occurred: Forbidden

Oops! An Error Occurred

The server returned a "403 Forbidden".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.