Personlig økonomi

Skatteeksperter topper laget med tungvekter

Per-Ole Hegdahl begynner i Skattebetalerforeningen.

Per-Ole Hegdahl. Foto: Eivind Yggeseth/Finansavisen.

Per-Ole Hegdahl. Foto: Eivind Yggeseth/Finansavisen.

Artikkel av: Odd Steinar Parr
30. november 2018 - 15.35

Den erfarne advokaten Per-Ole Hegdahl begynner som rådgiver i Skattebetalerforeningen 1. desember, skriver foreningen i en pressemelding Hegnar.no har fått tilgang til.

Hegdahl kommer fra Regnskap Norge, der han har frontet skattesaker i over et tiår.

- Nyttig kompetanse

Advokaten har blant annet hatt fagansvar for myndighetsarbeid og den faglige kommunikasjonen ut mot medier og medlemmene, og har i tillegg bred erfaring med å bistå regnskapsførerbransjen.

Han vil etter det Hegnar.no skjønner få en utadrettet rolle hos Skattebetalerforeningen.

- Han besitter en kompetanse som jeg vet vil være svært nyttig for våre medlemmer og i tillegg vil han kunne bistå oss til å jobbe mer målrettet inn mot myndighetene, sier foreningens administrerende direktør Karine Ugland Virik i en kommentar.

- Sterkt skatteteam

Hegdahl vil i Skattebetalerforeningen jobbe med både medlemskontakt og myndighetskontakt, og vil også få ansvar for mediekontakt.

- Det spiller en stor rolle at jeg får muligheten til å jobbe tett med fag, at jeg i større grad kan jobbe som advokat og at jeg samtidig kan ha en nær og god kontakt med både skattebetalere, regnskapsbransjen og små og mellomstore virksomheter. Jeg gleder meg til å bli en del av et så sterkt team med skatte- og avgiftsrådgivere som hver dag er i direkte kontakt med enkeltpersoner og virksomheter og bistår med å løse deres praktiske problemstillinger i hverdagen, sier hovedpersonen selv.