Personlig økonomi

Bookmaker-smell etter Solskjær-bragd

Nordmenn spilte inn millionsum.

Ole Gunnar Solskjær. Foto: Anne-Christine POUJOULAT / AFP.

Ole Gunnar Solskjær. Foto: Anne-Christine POUJOULAT / AFP.

Artikkel av: Odd Steinar Parr
7. mars 2019 - 17.23

Ole Gunnar Solskjær-eventyret fortsetter i Manchester United.

I går ledet han sitt svært skadeskutte lag til en sensasjonell 3-1-seier borte mot Paris St. Germain. Seieren sendte United til en kvartfinale som så ganske uoppnåelig ut etter 0-2-tapet på Old Trafford for tre uker siden.

United-bragden sørget for at Betsson gikk på sitt største tap så langt i 2019, etter at bookmakerens norske kunder kunne innkassere et syvsifret beløp. 

Til sammenligning var VM-finalen eneste enkeltkamp som ga en større utbetaling i 2018.

- Optimismen og troen på spillerne virker enorm blant supporterne. Frem mot kampstart bare rant det inn med spill i favør Manchester United, sier Betssons norske PR-sjef Joakim Ingebrigtsen i en kommentar til Hegnar.no.

- Vi har jo gått med en følelse av at det snart måtte stoppe litt opp for Ole Gunnar, og trodde 2-0-tapet på Old Trafford skulle vise at også kristiansunderen er menneskelig. Men vi må nok vente litt til, fortsetter han.

Han karakteriserer forvandlingen av United-laget som enorm.

- Fortsetter dette, seiler United opp som en av de heteste kandidatene til å vinne Champions League. Akkurat nå er City og Barcelona store favoritter, men United ligger i en pulje med tre andre lag like bak, avslutter PR-sjefen.