Personlig økonomi

Nordmann vant 95.000 kroner på oddsen

Prikket fem uavgjorte.

Franck Boli. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix.

Franck Boli. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix.

Artikkel av: Odd Steinar Parr
2. april 2019 - 09.30

Stabæk og Lillestrøm fullførte i går den første serierunden i Eliteserien med å spille 1-1 på Nadderud.En oddsspiller fra Akershus hadde tidligere på dagen satt 200 kroner på uavgjort i denne - og fire andre kamper.Da alle kampene var blåst av, kunne kunden i Coolbet glede seg over en utbetaling på nærmere 96.000 kroner.Men vinnerkupongen var lenge truet av at Vejle lå an til å vinne sin kamp mot AGF Aarhus i dansk toppserie.- Vejle tok jo ledelsen etter 84 minutter mot AGF, og den ene kampen så ut til å mangle. Men i det 93. minutt kom den forløsende scoringen og Patrick Mortensen (kjent fra Sarpsborg 08) utlignet til 2-2, sier Coolbet-talsmann Mikael Mellqvist i en kommentar.