Personlig økonomi

Østlending vant nesten 30.000 på oddsen

Sen utligning gjorde susen.

Magnus Wolff Eikrem scorer under eliteseriekampen mellom Lillestrøm og Molde på Åråsen stadion 22. april 2019. Foto: Berit Roald / NTB scanpix,

Magnus Wolff Eikrem scorer under eliteseriekampen mellom Lillestrøm og Molde på Åråsen stadion 22. april 2019. Foto: Berit Roald / NTB scanpix,

Artikkel av: Odd Steinar Parr
23. april 2019 - 15.05

Mange nordmenn prøvde lykken på oddsen i påsken.

En av dem som kan sies å ha funnet lykken er NordicBet-kunden som 2. påskedag satte ti kroner på en kombinasjon av seks kamper til 2.863 i odds.

Østlendingen i slutten av 20-årene satset på uavgjort i fire Eliteserie-kamper, samt Chelsea-Burnley fra Premier League.

I den siste kampen satset spilleren på borteseier til Molde mot Lillestrøm.

Blant annet takket være en sen scoring av Sarpsborg borte mot Bodø/Glimt gikk alle seks kampene inn, til en utbetaling på 28.632 kroner.

- Solide vurderinger

- Du vinner ikke på en oddskupong med nesten 3.000 i odds uten å ha flaksen på din side. Likevel vil jeg si at dette er først og fremst en utrolig sterk oddsprestasjon, sier pressesjef i NordicBet Joakim Ingebrigtsen ifølge det Betsson-eide spillselskapets blogg.

Han synes kupongen vitner om en oddsspiller som har gjort flere solide vurderinger.

- Molde har vært i bedre slag enn Lillestrøm i det siste, selv om romsdalingene gikk på et uforutsett tap mot Bodø/Glimt. Rosenborg har ikke vært seg selv like, så poengdeling på Lerkendal mot Godset til 4,00 i odds må sies å være et svært godt spill. Og kanskje var også uavgjort det mest sannsynlige resultatet mellom Brann og VIF, fortsetter Ingebrigtsen.

Kilde: NordicBet