Politikk

CNN: - Trumps angrep skader oss ikke

CNN, som gjentatte ganger har blitt angrepet av Donald Trump, sier presidentens kritikk ikke har svekket TV-kanalens omdømme. 

Mariska Hargitay og Jeff Zucker. (AP Photo/Jennifer Graylock)

Mariska Hargitay og Jeff Zucker. (AP Photo/Jennifer Graylock)

Artikkel av: NTB
17. februar 2017 - 06.51

CNN-sjef Jeff Zucker opplyste torsdag at selskapet har gjennomført en undersøkelse for å kartlegge om CNNs omdømme har svekket seg som følge Trumps angrep. Svaret er nei, ifølge Zucker, som foreløpig ikke har kommet med nærmere detaljer om omdømmeundersøkelsen.

CNN-sjefen opplyste imidlertid at kanalen har flere seere nå enn tidligere.

Trump har gjentatte ganger gått til angrep på mediene, senest under en pressekonferanse torsdag kveld. CNN er blant dem som i særlig grad har fått merke kritikken fra Trump, som flere ganger har omtalt kanalen som "falske nyheter".

(©NTB)