Politikk

Fortsatt ingen løsning på Venezuela-krisen

Venezuelas regjering og opposisjonen har gjort «store fremskritt» i forhandlingene, men ikke kommet til enighet i hvordan de skal løse landets krise.

Foto: Reuters

Foto: Reuters

Artikkel av: NTB
3. desember 2017 - 08.01

Forhandlingene i Den dominikanske republikk fredag og lørdag vil fortsette i Santo Domingo 15. desember, heter det i en felles uttalelse fra partene, som ble lest opp av Den dominikanske republikks president Danilo Medina.

– Regjeringen og opposisjonen sier det har vært store fremskritt i jakten på en enighet, heter det videre i uttalelsen.

President Medina ledet samtalene sammen med den tidligere spanske statsministeren Jose Luis Rodriguez Zapatero.

Fredagens forhandlinger er første gang partene innleder formelle samtaler etter de voldelige demonstrasjonene tidligere i år der til sammen over 120 personer ble drept og flere tusen pågrepet. Det har blitt gjort forsøk på dialog også tidligere, blant annet i regi av Vatikanet, uten at det har ført fram.

(©NTB)