Politikk

Giske-rådgiver går til PR-byrå

Trond Giskes tidligere rådgiver og pressekontakt, Bård Flaarønning, har fått jobb hos PR-byrået WergelandApenes.

Trond Giske. Foto: NTB Scanpix

Trond Giske. Foto: NTB Scanpix

Artikkel av: NTB
6. februar 2018 - 22.29

Flaarønning sa opp jobben for den tidligere Ap-nestlederen i slutten av januar etter varslene om seksuell trakassering.

– Det er egentlig ikke så dramatisk. Jeg var rådgiver for Trond i hans funksjon som nestleder. Da han ikke var nestleder lenger, fantes ikke min rolle lenger. Da er det et naturlig tidspunkt å tenke på hva man har lyst til å gjøre fremover, sier Flaarønning til Dagens Næringsliv.

Flaarønning innrømmer at varslersaken mot Trond Giske har vært krevende å stå i.

– Det har det vært for veldig mange i og utenfor Ap, og det er utvilsomt ikke meg det har vært verst for. Men vi som jobber tett med noen av dem som har stått midt oppi dette, kjenner også på det, sier Flaarønning.

WergelandApenes drives av PR-veteranene Martin Apenes og Rune Mørck Wergeland. Selskapet forbedret resultatet fra 2,4 millioner kroner i 2016 til 6,6 millioner i fjor. Apenes sier de siste ansettelsene, med Elin Ytterdahl Tohje fra Dinamo, Ivar Engan fra Nærings- og fiskeridepartementet og nå Bård Flaarønning, styrker selskapet både på selskapskommunikasjon og myndighetskontakt.

– De gjør oss mer komplette, og farligere for de store selskapene i bransjen, sier Apenes.

(©NTB)