Politikk

Innovasjon Norge står klar med 30 mill.

Regjeringen vil gi 30 millioner kroner til utprøving av ny havteknologi.

Torbjørn Røe Isaksen - Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Torbjørn Røe Isaksen - Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Artikkel av: NTB
4. mars 2018 - 14.29

Innovasjon Norge står klar med 30 millioner kroner til bedrifter som vil teste ut og ta i bruk ny teknologi innen sjømatbransjen og maritim virksomhet.

– Norge er en av verdens største og mest avanserte skipsfartsnasjoner. Havet byr på store muligheter, og er viktig når vi skal bygge et bærekraftig velferdssamfunn. Derfor legger vi nå til rette slik at flere kan teste og demonstrere ny havteknologi, sier næringsminister Torbjørn Røe Isaksen (H).

Millionene i utlysningen skal gå til «pilotering og demonstrasjon av ny teknologi, systemer og prosesser». Utlysningen retter seg mot bedrifter i maritim og marin næring, heter det i en pressemelding fra Nærings- og fiskeridepartementet.

(©NTB)