Politikk

Trump stanser nye Russland-sanksjoner

Trump skal ikke være komfortabel med å iverksette nye tiltak.

Donald Trump. Foto: Heiko Junge/NTB Scanpix.

Donald Trump. Foto: Heiko Junge/NTB Scanpix.

Artikkel av: Martine Holøien
17. april 2018 - 07.34

USAs president Donald Trump stanser nye sanksjoner mot Russland, etter at FN-ambassadør Nikki Haley søndag kunngjorde at det ville innføres ytterligere sanksjoner mot russiske selskaper som kan knyttes til Assad-regimets rapporterte bruk av kjemiske våpen, ifølge TDN Direkt.

Haley sa at en offisiell kunngjøring ville komme mandag, men Trump skal ikke være komfortabel med å iverksette nye tiltak, ifølge kilder som er kjent med saken.

Myndighetspersoner sier de økonomiske sanksjonene likevel er under "seriøs vurdering", men at det er mindre sannsynlig at Trump vil godkjenne ytterligere tiltak uten en triggende hendelse fra Russland.