Politikk

Michelle Obama langer ut mot Trump i ny bok

I en bok som kommer ut til uken, skriver tidligere førstedame Michelle Obama at hun reagerte med sjokk da Donald Trump ble valgt til president.

Foto: Pablo Martinez Monsivais / AP.

Foto: Pablo Martinez Monsivais / AP.

Artikkel av: NTB
9. november 2018 - 06.29

Obama sier hun prøve å «stenge det hele ute» da hun innså at eiendomsmagnaten fra New York skulle bli hennes ektemanns etterfølger i Det ovale kontor, skriver nyhetsbyrået AP, som har skaffet seg et tidlig eksemplar av boken.

I boken «Becoming», som kommer ut tirsdag, gir hun Trump det glatte lag for å ha skrytt av seksuell trakassering av kvinner i 2005. Hun sier kommentaren hans på et opptak gjort av programmet «Access Hollywood» i praksis betyr: «Jeg kan skade deg og slippe unna med det».

Trump beskyldes også for å bruke kroppsspråk til å plage Hillary Clinton i en TV-debatt før valget i 2016. Hun sier Trump fotfulgte Clinton rundt på scenen, sto for tett inntil henne og prøvde å få henne til å framstå som liten.

(©NTB)