Politikk

‘Han derre Abid Raja’ er motivert igjen til å jobbe!

Foto: Fredrik Hagen / NTB/Scanpix

Foto: Fredrik Hagen / NTB/Scanpix

Artikkel av: NTB
5. desember 2018 - 15.40

Den sykmeldte Venstre-politikeren Abid Raja takker sine partifeller for omsorg og støtte etter striden med partileder Trine Skei Grande.

– Tusen hjertelig takk til alle dere i Viken Venstre og blomsterhilsen – det varmer mitt hjerte. Nå føler jeg at ‘han derre Abid Raja’ er motivert igjen til å jobbe!, heter det blant annet i meldingen som Raja sendte til partifeller onsdag ifølge Romerikes Blad.

«Takk også til alle sms og eposter – virkelig prisverdig av dere alle å vise så god omsorg. Glad i dere alle, og ser fram til å se dere alle snart igjen, og jobbe sammen med dere for å bidra til at Venstre gjør det best mulig overalt. Særlig best i Akershus, Buskerud Venstre og Østfold Venstre da! Klem, Abid», heter det videre i meldingen.

Det er første gang Raja uttaler seg etter at han ble sykmeldt som følge av at han ble skjelt ut av Skei Grande. Venstre-lederen har offentlig beklaget sin oppførsel.

(©NTB)