Politikk

Knut Arild Hareides nærmeste rådgiver slutter

KrFs leder, Knut Arild Hareide, og nestleder, Olaug Bollestad, møter lokalpolitikere, fylkespolitikere, sentralstyremedlemmer, partimedlemmer og støttespillere for å diskutere retningsvalget KrF står foran på Kristen videregående skole Trøndelag. (KVT) Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix

KrFs leder, Knut Arild Hareide, og nestleder, Olaug Bollestad, møter lokalpolitikere, fylkespolitikere, sentralstyremedlemmer, partimedlemmer og støttespillere for å diskutere retningsvalget KrF står foran på Kristen videregående skole Trøndelag. (KVT) Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix

Artikkel av: Martine Holøien
7. desember 2018 - 11.07

Tidligere KrFu-leder og Dagen-journalist Emil André Erstad har sluttet i jobben som rådgiver, ifølge DN.

Erstad har fått jobben som kommunikasjonssjef i Den norske helsingforskomiteen. Avgangen er ifølge avisen et resultat av at Knut Arild Hareide tapte kampen for å få KrF til å velge Jonas Gahr Støre som statsminister fremfor Erna Solberg.

Erstad er en av de tre i Hareides innerste krets, i tillegg til sekretariatsleder Dag Ivar Belck-Olsen og generalsekretær Hilde Frafjord Johnson.