Reise

Nå kan du bestille neste års sydentur

Ving venter et bra trykk på nett og telefoner i dag da reisene for sommeren 2019 er lagt ut.

Foto: Hentet fra Ving.no

Foto: Hentet fra Ving.no

Artikkel av: Øystein Byberg
21. juni 2018 - 10.50

I dag åpner Ving, Norges største reisearrangør, opp salget for neste års sommerreiser.

– Vi har alltid en lojal gruppe av gjester som bestiller samme dag som reisene blir lagt ut, og vi har alt hatt mange forespørsler om når neste sommers reiser kommer i salg. Derfor forventer vi oss et bra trykk på nett og telefoner i dag, forteller informasjonssjef i Ving, Siri Røhr-Staff, i en pressemelding.

– Hvordan vi bor blir stadig viktigere, og folk vet veldig godt hva de ønsker for ferien sin. Derfor velger mange å forsikre seg et helt år i forveien, forteller Røhr-Staff.

Det er Vings egenutviklede hotellkonsept som er de mest etterspurte. Sunwing Family Resort, Ocean Beach Club by Sunwing, Casa Cook, Sunprime Hotels, Cook´s Club og Family Garden er de klart mest populære hotellene – og også de som selges ut først.