Reise

Hit reiser vi i høstferien

Flere nordmenn reiser sydover i høstferien.

Foto: Maxim Blinkov / Shutterstock / NTB scanpix.

Foto: Maxim Blinkov / Shutterstock / NTB scanpix.

Artikkel av: Martine Holøien
26. august 2018 - 08.35

Tall fra TUI viser at reiselysten er på topp i årets høstferie. TUI har solgt 30 prosent flere reiser til sydlige strøk enn på samme tid i fjor.

- Det er alltid høy etterspørsel hos oss i skolens ferier, men en så stor vekst i antall solgte reiser i årets høstferie kom faktisk litt overraskende på. Den gode sommeren her hjemme har kanskje gitt mersmak, og flere vil sikre seg en god og varm familieferie, sier Usman Jasrae, Head Of Digital Sales & Marketing i TUI Norge.

Statistikk fra Virkes Reisepuls-undersøkelse viser at 34 prosent av befolkningen planlegger å ta fri i høstferien, mer enn halvparten av disse velger å bruke den tiden i utlandet. Undersøkelsen viser også at hyttetur naturlig nok er veldig populært om høsten.

Hit reiser nordmenn i høstferien

  1. Kreta
  2. Rhodos
  3. Mallorca
  4. Kypros
  5. Tyrkia