Reise

Norwegian fikk fire stjerner

Norwegian er ett av 10 lavprisselskaper som kan smykke seg med fire stjerner i APEX-kåring.

Foto: Hegnar.no

Foto: Hegnar.no

Artikkel av: Øystein Byberg
26. september 2018 - 07.17

Flypassasjerer over hele verden har rangert Norwegian som et firestjerners flyselskap, ifølge Airline Passengers Experience Association (APEX), skriver flyselskapet i en melding. Fire stjerner er den høyeste rangeringen et lavprisselskap kan få.

Norwegian var et av ti lavprisselskaper verden over som ble smykket med fire stjerner.

- Det er en ære å bli rangert som et firestjerners flyselskap av passasjerene som har reist med oss. Jeg vil takke alle våre 10.000 medarbeidere fra Bangkok i øst til Los Angeles i vest som hver dag gjør sitt ytterste for at våre kunder skal få en så god reiseopplevelse som mulig, sier konsernsjef Bjørn Kjos i Norwegian i meldingen.

Norwegian er det femte største lavprisselskapet i verden med over 33 millioner reisende i 2017.