Reise

Stordalen åpner nytt hotell i Bodø

Nye Comfort Hotel Bodø skal etter planen stå ferdig i 2020.

Petter Stordalen - Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Petter Stordalen - Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Artikkel av: Marianne Løland Skarsgård
27. september 2018 - 12.36

- Et nytt Comfort-hotell i Bodø er fantastisk, fordi det bringer noe helt nytt til markedet og fordi kjeden tør å tenke utradisjonelt, sier eier og styreleder for Nordic Choice Hotels, Petter A. Stordalen, ifølge en pressemelding.

160 rom over åtte etasjer. Hotellet får sentral beliggenhet i Sandgata i Bodø.

- Vi har utviklet et hotellkonsept tilpasset den moderne hotellgjest. I alle byer vi har rullet ut dette konseptet har vi lykkes godt og gleder oss nå til å tilby det samme i Bodø (..), sier Anna Spjuth, kjededirektør Comfort Hotel.

Avtalen om et nytt hotell i Bodø er inngått med franchisetaker Norlandia Hotel Group.

- Vi er veldig glade for nok en franschiseavtale med Comfort Hotel. Vi samarbeider allerede med tre Comfort hoteller i Sverige, og vi vet dette konseptet passer perfekt for vårt nye hotell i Bodø, sier Morten A. Kahrs som er administrerende direktør for Norlandia Hotel Group.