Reise

Kåret til verdens beste flyselskap

Emirates gjorde rent bord denne uken.

Foto: WABC 7 via AP/NTB Scanpix

Foto: WABC 7 via AP/NTB Scanpix

Artikkel av: Marianne Løland Skarsgård
23. november 2018 - 07.53

Emirates stakk av med titlene «Beste flyselskap i verden» og «Beste flyselskap i Midtøsten», da prisutdelingen ULTRA 2018 hedret verdens beste tilbydere av luksuriøse reiseopplevelser, går det frem av en pressemelding.

Over 500.000 lesere av The Telegraph sine magasiner Ultratravel UK og Ultratravel Middle East har gitt sine stemmer og kåret vinnerne, og president i Emirates, Tim Clark, mottok prisene under onsdagens seremoni på Burj Al Arab Jumeirah.

Samme kveld ble Emirates anerkjent for sin operasjonelle dyktighet og gode kundeservice i Russland. Under den 8. nasjonale Geographic Traveler Awards ble Emirates tildelt prisen for «beste internasjonale flyselskap».

Flyselskapet vant også prisen for «Beste flyselskap i Midtøsten» under Business Traveler Russia og CIS Awards 2018.

Tidligere denne uken ble Emirates også kåret til «beste langdistanse-flyselskap 2018» under Travel Magazine Awards i Belgia.