Tech

Selger fondsandeler på nettet

Fondsnett ønsker å bli en ny salgskanal for norske verdipapirfond.

7. oktober 1999 - 15.39

FinansNett Norge lanserer i dag Fondsnett, en ny salgskanal for norske verdipapirfond. På FinansNett Norge lanserer i dag Fondsnett, en ny salgskanal for norske verdipapirfond. På

disse sidene

kan investorer lese siste nytt, sammenligne utviklingen i ulike fond, gå FondsSkolen og sist men ikke minst foreta sine investeringer. kan investorer lese siste nytt, sammenligne utviklingen i ulike fond, gå FondsSkolen og sist men ikke minst foreta sine investeringer.

- I dag må investorer henvende seg til hver enkelt fondsforvalter for å kjøpe andeler, og ofte søke informasjon fra flere kilder. Nå får de alt på ett nettsted. I praksis betyr dette at det blir enklere å foreta gode investeringsbeslutninger. Vår inntektskilde er en andel av tegningsgebyrene til fondsselskapene, sier Trond Nyland, adm. direktør i FinansNett.

Svein Jacobsen blir styreformann i selskapet.