An Error Occurred: Forbidden

Oops! An Error Occurred

The server returned a "403 Forbidden".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.
Tech

Windows-lansering endelig klar

Microsoft har endelig bestemt seg for hvilken dato Windows 2000 skal lanseres.

27. oktober 1999 - 14.19

Microsoft har endelig fastsatt en bestemt dato for når det nye operativsystemet Windows 2000 skal lanseres. Etter mye frem og tilbake er det nå klart at den store datoen blir 17. februar 2000. Windows 2000, som blir beskrevet som det hittil største programvareprosjektet, er over et helt år forsinket.Microsoft har endelig fastsatt en bestemt dato for når det nye operativsystemet Windows 2000 skal lanseres. Etter mye frem og tilbake er det nå klart at den store datoen blir 17. februar 2000. Windows 2000, som blir beskrevet som det hittil største programvareprosjektet, er over et helt år forsinket.