Tech

Eltek utløser nytt kjøpssignal?

Eltek kan være i ferd med å utløse et nytt kjøpssignal. Momentumet i aksjen er meget sterkt, fastslår sjefanalytiker.

19. september 2003 - 11.44

Eltek-aksjen har brutt motstanden på 45 kroner og med det utløst kjøpssignal. Ifølge sjefanalytiker Oddbjørn Windstad i Christiania Securities ser aksjen nå ut til å bryte den psykologiske motstanden på 50 kroner, og med det utløse et nytt kjøpssignal. Eltek-aksjen har brutt motstanden på 45 kroner og med det utløst kjøpssignal. Ifølge sjefanalytiker Oddbjørn Windstad i Christiania Securities ser aksjen nå ut til å bryte den psykologiske motstanden på 50 kroner, og med det utløse et nytt kjøpssignal.

- Momentumet i aksjen er sterkt, mener Windstad.

Kjøpsanbefalingen med kursmål 63 og stop loss 43 kroner opprettholdes. Siste notering er 52 kroner, som er uforandret i forhold til i går. Hittil er det omsatt Eltek-aksjer for 12,6 millioner kroner.