Tech
Dette produktet har ingen tilknytning til redaksjonene i Hegnar Media.
Hegnar Agenda
Annonsørinnhold

Sikker, forutsigbar og miljøvennlig transport

Det er lite det er mer tverrpolitisk enighet om enn at godstrafikk skal flyttes fra vei til sjø. Regjeringens klimamelding peker ut «miljøvennlig skipsfart» som satsingsområde frem mot 2030. Viasea slår et slag for miljøet og satser stort på shortsea trafikken mellom Rotterdam - Moss - Oslo.

5. april 2018 - 10.31

Det er mange fordeler ved å velge sjøfrakt. Det å frakte gods sjøveien har vist seg å være rimeligere og mer miljøvennlig sammenlignet med andre former for transport.

- Du velger det grønnere alternativet, som viser at bedriften din har mulighet til å tilpasse seg til en mer miljøvennlig måte. Og du tar et bedriftsansvar, noe som er bra – mange av kundene forventer dette, sier Pettersen.

- I tillegg så sparer du penger, sjøfrakt er en billigere transportform og dine ankomster vil være mer forutsigbare, fortsetter han.

Klikk her for informasjon om seilingsplanen.

Viasea investerer mer på sin direkterute mellom Rotterdam og Oslo, og seiler nå med et større containerskip.

- Med MV Carlas økte størrelse har vi langt større kapasitet enn før. Både i form av tonnasje, men også alle typer standardbeholdere. I tillegg har vi økt vår kapasitet innen reefer- og tankesegmentet, sier Morten Pettersen, administrerende direktør i Viasea.

Klikk her for fakta om MV Carla.

MV Carla seiler under det portugisiske flagget, ble bygget i 2004. Skipet har en lengde på nesten 140 meter, og en bredde på nesten 20 meter. TEU kapasiteten til dette skipet er 750.

Viasea tilbyr også seilinger mellom England og Norge.

Det er lite det er mer tverrpolitisk enighet om enn at godstrafikk skal flyttes fra vei til sjø. Regjeringens klimamelding peker ut «miljøvennlig skipsfart» som satsingsområde frem mot 2030. Målsetting: utnytte kapasiteten til sjøveien for mer miljøvennlig transport av store godsvolumer.

Selskapet har også startet en ny rute mellom Litauen, Polen og Norge. Klikk her for å lese mer om den nye tjenesten.

Annonsørinnhold