Tech
Dette produktet har ingen tilknytning til redaksjonene i Hegnar Media.
Hegnar Agenda
Annonsørinnhold

Send godset rett til Sørlandet fra kontinentet

Viasea shipping utvider rutenettet og Kristiansand havn blir en del av ukentlige ruter fra Europa og Baltikum. Fra 2.oktober ankommer vi med containerskipet MV Carla, Kristiansand havn, hver tirsdag morgen.

17. september 2018 - 15.28

(ANNONSØRINNHOLD)

«- Vi vil tilby et konkurransedyktig alternativ til veitransport, for industrien i Kristiansand-området, med mesteparten av markedet i Europa dekket. Vi har stor tro på sjøfrakt som et miljømessig alternativ med konkurransedyktige priser, forutsigbare og korte transit tider», sier Morten Pettersen, Managing Director Viasea Shipping.

Kristiansand er en naturlig utvidelse av Viasea sine eksisterende ruter, og Viasea mener det er et stort potensiale for å flytte gods fra vei til sjø i denne regionen. Kristiansand Havn er en av landets største havner, og et viktig transportknutepunkt i sør.

«- Basert på vår suksess i indre Oslofjord, hvor vi har tilbydd vårt konsept med bra resultat i to år, er vi klare for å gjenskape samme suksess med gode fordeler for markedet i Kristiansand», fortsetter Pettersen.

Vi tilbyr deg:
• Forutsigbare ankomster – i Kristiansand havn hver tirsdag morgen
• Godt utbygget rutenett og transittider
• Egen rute i Vest-Europa; BeNeLux, Tyskland, Frankrike og Storbritannia
• Tilknyttet egen rute i Øst-Europa fra Russland, de Baltiske stater og Polen
• Et realistisk alternativ til veitransport gjør det enklere å flytte gods fra vei til sjø

Se våre seilingsplaner:

Seilingsplan: Moerdijk/Rotterdam og Kristiansand
Seilingsplan: Baltikum, Polen og Kristiansand
Seilingsplan: Storbritannia og Kristiansand

Vi gjør sjøfrakt både grønt, forutsigbart og lønnsomt – les mer om hvorfor velge sjøveien!

Annonsørinnhold