<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">
Publisert 8. juni 2022 kl. 20.00
Oppdatert 12. juni 2022 klokken 08.22
Lesetid: 3 minutter
Artikkellengde er 562 ord
Prinsesse Märtha Louise og Durek Verrett. foto: ntb

Glem Dureks kjærlighet

Er det lurt å ha slike romøgler som sjamanen Durek spaserende rundt i gangene på Slottet? Vi tviler.

Alle gleder seg selvfølgelig over at kjærligheten blomstrer. Så når prinsesse Märtha Louise (50) forlover seg med Durek Verrett (47) er alle glade. Kongefamilien sender gratulasjonstelegram, det samme gjør kronprinsfamilien, statsminister og mange andre.

Kjærligheten i vår tid.

Derek Verrett blir en del av kongefamilien, ikke Kongehuset, og for kjærligheten spiller det ingen rolle. Vi melder oss på i køen av gratulanter. Paret Märtha Louise og Durek Verrett har, tross alt, ventet på dette gjennombruddet siden 2019. Love is in the air.

Men fordi Märtha Louise er nummer fire i arverekken til tronen etter sin bror Haakon Magnus og hans to barn prinsesse Ingrid Alexandra og prins Sverre Magnus, må det være lov å spørre hvor useriøst og lite troverdig et slikt par innen kongefamilien har lov til å være.

Er det lurt å ha slike romøgler spaserende rundt i gangene på Slottet?

Durek Verrett har hevdet at han ikke er et vanlig menneske, men «en blanding mellom en reptil og Andromeda», som kan være både et stjernebilde og en prinsesse.

Märtha Louise har, på sin side i mange år, drevet en engleskole hvor elevene ble lært opp til å snakke med både hester og besteforeldre.

Dette er ren svindel, og velger vi å se det litt penere, så er det i hvert fall i strid med markedsføringsloven. Men det holdt liv i Märtha Louise i noen år.

I 2002 ble Märtha Louise strippet for tittelen «Hennes kongelige høyhet» og i 2019 fant kongefamilien ut at det ble for galt å bruke prinsessetittelen i kommersiell sammenheng.

Men det er den norske prinsessen som reiser rundt og holder foredrag med Durek Verrett.

Og Verrett er en sjaman. En selverklært sådan. Sjamanismen er en praksis som involverer å endre bevissthetstilstander for å oppnå kontakt med åndeverden og være et bindeledd med å kommunisere og kanalisere ut energi eller beskjeder til den fysiske verden.

Det er nok her engleskolen til Märtha Louise startet.

Sjaman og sjarlatan.

Bør vi bry oss om dette, eller bare hylle kjærligheten?

«Romøglene er her for å hjelpe menneskeheten å finne sann frigjøring,» skriver Verrett på Instagram (han er en hybridart), og legger til at «det har blitt fortalt løgner om vår art som jeg ønsker å adressere. Vi er en klynge av vesener, og det betyr at vi har kommet hit for å skape strukturer som hjelper mennesker til frigjøring. Romøgler er her for å røske løs systemet på en betydelig måte. Vi kommer som forstyrrere for å forstyrre frekvenser » (ABC Nyheter).

Er det lurt å ha slike romøgler spaserende rundt i gangene på Slottet? Vi tviler.

Kong Harald og dronning Sonja kan få sjokk. Eller internettforbindelsen kan bli brutt, for Durek Verrett er imot 5G-nettet.

«De som trellbinder planeten, om du vil gå inn på et mer udefinert synspunkt, er de grå. De har tatt mennesker bort fra planeten for å lære om vår svakhet, og hvordan frekvenser beveger seg gjennom oss. De har lært hvordan å forstyrre våre frekvenser ved å sende bestemte frekvenser, som 5G og alt annet som blir puttet inn» (Durek på Instagram).

Noe av dette skal visstnok stamme fra den tidligere sportsjournalisten David Icke som har sin egen reptil-teori, og han hevder at den britiske dronningmoren var en reptil, og så sent som i 2016 hevdet han at hele den britisk kongefamilien er det.

Durek Verrett kan, som vi vet, kurere kreft, og han kan, som sjaman, fungere som psykopomp, det vil si han kan veilede avdødes sjel og lede ofringer.
Leve kjærligheten.