<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

TIL-direktør til Norske Veritas

Bjørn Tore Markussen har sagt opp stillingen som administrerende direktør i Tromsø. Han starter i ny jobb i Det Norske Veritas.

Publisert 27. nov. 2006 kl. 12.54
Oppdatert 14. des. 2013 klokken 10.52
Lesetid: 1 minutt
Artikkellengde er 168 ord

Markussen vil tiltre en sentral lederstilling i DNV Malaysia, opplyser klubben i en pressemelding. Oppdraget varer to år, og han og familien flytter til Asia våren 2007. Markussen vil tiltre en sentral lederstilling i DNV Malaysia, opplyser klubben i en pressemelding. Oppdraget varer to år, og han og familien flytter til Asia våren 2007. - Dette har vært en vanskelig avgjørelse å ta da jeg trives svært godt i Tromsø og i det å være en del av fotballfamilien i Norge. Familien har i mange år hatt et mål om å jobbe utenlands for en periode, og når tilbudet nå kom så var det naturlig å takke ja både av familiære og profesjonelle grunner, sier Markussen til til.no.Fratredelsestidspunkt vil bli satt på et senere tidspunkt. TIL-styret starter nå jakten med å finne hans erstatter.- Tromsø beklager å miste Bjørn Tore som har gjort en meget god jobb i sine år i TIL, men har forståelse for hans valg, sier styreleder Trygve Myrvang.Markussen har vært TIL-direktør siden 2004. (©NTB)