<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

- Katastrofalt for Aulie

- Det var som å skru av en bryter, mener gallerist Aune Sand etter slakten av Marianne Aulies bilder. Produksjonen har falt dramatisk.

    Publisert 21. mars 2007 kl. 06.12
    Oppdatert 14. des. 2013 klokken 03.04
    Lesetid: 1 minutt
    Artikkellengde er 124 ord
    Scanpix / Scanpix

    Aune Sand mener etter det Finansavisen forstår at medieoppstyret rundt Marianne Aulie har vært en katastrofe. I løpet av de fire første månedene i fjor solgte Aulie bilder for to millioner kroner fra galleriet på Briskeby, men det var før tidligere direktør for Utsmykkingsfondet, filmregissør Stig Andersen, gikk ut i Aftenposten og slaktet Aulies bilder.- Det var som å skru av en bryter. Aftenposten eier denne byen, sier Sand ifølge avisen.Medieoppstyret har også resultert i et betydelig produksjonsfall for Aulie, som i løpet av de siste fire årene har malt rundt 80 bilder i seriene Narrespil og Optimist. Etter slakten i Aftenposten hevder Sand hun bare har malt syv-åtte bilder.- Medieoppstyret har vært katastrofalt for hennes virke på kort sikt, fortsetter Sand ifølge avisen.