<iframe src="https://www.googletagmanager.com/ns.html?id=GTM-W3GDQPF" height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">

Gründer: – Jeg har fått uhelbredelig kreft med spredning

To timer før Folkeinvest-kampanjen startet, fikk Allva-gründer og småbarnsmor Heidi Myrmo beskjeden: Du har uhelbredelig kreft med spredning.

Publisert 26. okt. 2021 kl. 10.05
Oppdatert 31. okt. 2021 klokken 10.32
Lesetid: 2 minutter
Artikkellengde er 303 ord

Heidi Myrmo (39) har en lidenskap for perfeksjonering og prosesser, og en tidligere karriere som fungerende daglig leder for en mobiloperatør. For fire år siden hoppet hun av for å bli gründer på heltid. Hun var i barselpermisjon med sin førstefødte og har utviklet et planleggingsverktøy for bryllup - en plattform hun selv savnet. For tre år siden ble Bryllupshjelperen lansert. Allva-gründeren har fått innvilget Skattefunn og penger fra Innovasjon Norge. Mange tusen brudepar har nå registrert seg på plattformen, og for å å få fart på utviklingen og målet om å satse vokse utenlands, hadde Myrmo i tre måneder planlagt Folkeinvest-kampanjen.

– Jeg hadde smerter i rygg og nakke, men tenkte at det er helt naturlig på hjemmekontor. Samtidig ville ikke smertene gi seg, så jeg tok en MR. To timer før investerings-kampanjen fikk jeg beskjed om at jeg hadde fått uhelbredelig kreft med spredning. De har vært en utfordring å gå på cellegift og snakke med investorer, forteller hun i denne episoden av Veien hit.

ÅPENHJERTIG: Heidi Myrmo er ekstremt positiv og gir ikke opp tross en uhelbredelig kreftdiagnose. Foto: Hilde Oreld

Hun forteller også om hvor det oftest går galt i bryllupsplanleggingen. Det er sjelden blomster som er problemet, men enkle ting som salt, pepper, kaffefiltre, søppelsekker og hvordan bruden skal få gått på do når hun har på seg brudekjole.

– Jeg har hørt om alt fra Ikea-poser til søppelsekker, sier gründeren som plutselig har kommet i en situasjon hvor hun også må tenke kortsiktig, samtidig som selskapet skal gå videre uten at hun nødvendigvis er til stede.

Vi elsker besøk! Har du en historie du har lyst til å dele med oss har vi kaffen klar. Inviter deg selv på veienhit@finansavisen.no

Lytt til Veien hit på denne siden, eller abonner på Apple Podcasts eller Spotify.